If you want to be happy, then be!

Jag mäter min lycka i centimeter, så hanna du är min lycka på 158 centimeter!

Kategori: Allmänt

yes, så har peace and love varit också.. tänkte nästan skriva om varenda dag jag var med om den veckan.. så antingen slutar du läsa nu, eller så fortsätter du :) menmen

det började på söndagen då vi satte oss i bilen full med packning, för att åka till borlänge och invänta torsdagen!
det hände inte så jäkla mycket först, hanna sov en stund och jag hade damp på våra grannar lite längre upp som sprang runt och sjöng, men ska man klaga? nej jag ville ju vara där. hade betalat 1350 spänn för denna vecka, inte kan man vara sur, jo just då kunde jag det. för då var jag trött och hade huvudvärk! bra start på veckan kanske, men inget jag kan råför direkt. nog om söndagen!
Nu är det måndag som gäller, Måndagen vaknade jag med huvudvärken, hanna fick mosa en alvedon och ge mig det. Tack hanna, vad hade jag gjort utan dig där?! jaja, sen blev det regn, jävlar vad det regna! och mitt i allt skulle jag och hanna fixa cigg.. jävlar vad blöta vi var. hm inte okej! sen hände det väl inte så myckte den dagen skulle jag tro, mera än att erica och tim kom tillbaka till oss :)
Nu är det tisdagen bitches! på tisdagen så ja, vafan hände då.. vi var nog mest i skånecampet och vårat egna tält.. vet inte vad jag ska säga för jag kommer då inte ihåg denna dag så jäkla mycket! ;P hähähä
Onsdag, nu jäklar! på onsdagen åkte jag och min kusin runt halva borlänge för att jag inte orkade gå till kuppan och ta ut pengar, han kom och hämtade mig, ( jag sa att han skulle vara min bästa kusin i 3 dagar om han gjorde det ) så snäll som han är så hämtade han mig.. sen bytte jag pengar mot sprit.. det var nice, för full blev jag allt.. för full, för jag kommer då inte ihåg så mycket ;s mycket tråkigt för dem flesta sa att jag var rolig och hade roligt.. jag tror dom allt! : ) hehe..
TORSDAGEN, det var i dag allt började, alla band och så! hm, men jag var då inte i toppform, men jag överlevde det genom att ta en återställare, oj jäklar där blevj ag full igen! ;s inte planerat för jag ville ju komma ihåg dessa dagar.. nej tyvärr nu ljög jag igen, jag drack inget idag.. jag tog mig igenom dagen, jobbigt nog var det! men jag klarade det till slut.
jag såg på petter, han började dagen! sen flöt det på ganska så bra. jag var nöjd med dagen!
FREDAGEN, idag drack jagdärimot, jag söp ner hanna.. det var rätt så roligt faktist, dock fick jag lite dåligt samvete ett tag, men vafan! hon är sjutton år hon klarar sig alltid.. med en fille vid sin sida så visste jag att hon var helt okej! idag såg jag lite flera band, jag var så jäkla glad! ni anar inte.. nog om fredagen!
LÖRDAG, därmed sista dagen.. vilket var sorligt ville inte att denna vecka skulle ta slut. jag ville vara kvar en vecka till.. jag ville inte lämna alla nya människorna som man träffat, det är ett minne för livet vill jag lova! men iaf, började dagen med lite drickande.. sen bar det av att träffa alla goa människor och tvinga dem att stanna tills man hade fått sagt hejdå och sånt trams. sen bar det av mot festivalområdet, för där inväntade Kapten röd och afasi & Filthy, det var dom jag verkligen åkte dit för. och jäklar, sicka låtar, vilket drag. Jag blev kär på nytt. jag har aldrig varit med om något sånt glädjerus som jag fick under kapten röd, jag skakade när det var slut. jag var hes mina ben bar mig knappt. jag var törstig och svettig! gud så underbart det var. har aldrig varit med om en sån kärlek! han var klart bäst.. men jag lär ju säga att det bästa jag någonsin har sett i hela mitt liv är svenska akademien som spelade på peace and love förra året! sen kommer kapten röd. puss vad bra det var :) jaja.. sen blev det kväller och alla begick till campen och efterfestade, eftersom det var sista natten var det ingen som slutade dricka. allt var så jävla bra! jag kände klumpen i magen redan då, jag ville inte hem. jag vet att man endag måste bege sig hemmåt. men jag kunde knappt packa ihop, det var drygt! och bära packningen var ännu drygare. fu packning.. sen lär jag ju säga att det var grymt dålig stil ni som tog mina jävla skor, och min och hannas stolar! det låg grymt mycket kläder och skor utanför vårat tält. och vad tar dom, JO MINA SKÖNA UNDERBARA SKOR! jag hatar er bitches. men, peace and love var bäst, saknar allt och alla!


om 8 dagar beger jag och hanna oss uppåt, mot sundsvall.
massa timmar på tåget, massa prat och skratt! jag längtar redan!
Hanna, förstår du? förstår du att du är min vän genom livet?
förstår du att jag aldrig någonsin kommer släppa dig? vare sig du
ber om det eller inte.. jag vägrar! för jag har aldrig haft en sånhära kompis förut.
jag älskar dig!


over and out
/ Nahkala!