If you want to be happy, then be!

: half of my heart!

Kategori: Allmänt

Saker ni inte visste om mig.

1. Jag älskar att vara nyduschad, men det värsta jag vet är att duscha. Man blir blöt, och det tar en evighet att både klä på mig, och att hoppa in i duschen. Men när det väl är över och jag har fått på mig kläderna tänker jag alltid "det där var ju inte så svårt".

2. jag hatar att klippa mig, det är de värsta jag vet. Frisörer klipper alltid mycket mer än vad jag har sagt att dom får, och jag vill. Därför har jag inte gått till en frisör på 3 år. mamma fick klippa mina toppar 1cm i somras. kändes som om halva mitt hår försvann. Skulle aldrig kunna ha kort hår. Även om det bästa jag vet är att sätta upp håret så att det försvinner från ansiktet.

3. Sover jag inte i uppsatt hår, så kan jag aldrig somna, och jag tror jämt att jag kommer strypa mig själv, med mitt hår. Jag har sovit i utsläppt hår en natt på elva år. Och det spelar ingen roll hur full eller trött jag är, håret är alltid uppsatt när jag vaknar.

4. Jag hatar att sova själv, och har jag sovit med någon i mer än tre nätter har jag jätte svårt att somna. det bästa jag vet är att ligga och skeda.

5. Jag kan aldrig somna (om jag inte är full) hos någon jag aldrig har sovit hos. Det brukar ta två-tre nätter innan jag kan somna och sova hela nätter hos någon.

6. jag är allergisk mot apelsiner, jag kan inte ens dricka apelsinjuice utan att det börjar klia över hela mig. Ibland klarar jag inte ens av att vara i samma rum som någon skalar en apelsin. Det kliiiiaaaaaaar. Konstigt nog går mandariner bra.

7. Jag älskar att handla kläder, och nya saker. Jag mår bra i hjärtat då. spelar ingen roll om det skulle vara ett par strumpor eller en hel garderob. åker jag till en affär och kommer hem med något mår mitt hjärta otroligt bra.

8. Den bästa känslan jag någonsin har känt är när jag står på snowboarden.

9. Ibland kan jag vara lite för ivrig och har jag bestämt mig för något, så vill jag oftast göra det. Och går det åt helvete blir jag så fruktansvärt förbannad så jag slänger saker runt omkring mig. 

10. jag har jätte svårt för att vakna utav alarmen på morgonen. brukar ha 10 stycken. Men det är sällan jag hör dom. Men så fort någon ringer till mig när jag sover så vaknar jag på direkten.

11. Jag älskar att vara själv, jag behöver vara själv. Och får jag tråkigt när jag är själv, så ser jag till att jag har något att göra i några minuter. Sen går det bra igen. Och hur mycket jag än älskar att vara själv, så finns det inge tråkigare än att vara själv. (svårt att sätta fingret på det där.)

12. Fram tills ett halvår sen ungefär, så sov jag alltid med mina 3 gosedjur. Hubbe (en elefant jag har gjort själv i slöjden). Eskil (min älskade giraff, nu sitter han på hyllan ovanför sängen istället). Och hundjäveln (som jag köpte när jag var liten).

13. När jag var liten så gjorde jag och grabbarna hur mycket skit som helst. Fick utegångsförbud flera gånger. En sommar fick jag 2 veckor. Då var jag skit arg på min mamma.

14. jag längtar tills imorgon, och hela helgen fram tills måndag. För då ska jag jobba. Jag älskar att jobba. Men det bästa jag vet är att vara ledig. Även där ar det svårt att sätta fingret på det.

15. Jag trodde aldrig att jag skulle gå klart gymnasiet när jag bytte skola i tvåan. Jag trodde jag skulle vara tvungen att hoppa av och börja jobba istället. Men jag är otroligt tacksam över att jag kom in på falufri, och jag är otroligt glad över att jag tog tag i skolan. Fast jag var så himla skoltrött. Och jag kan med handen på hjärtat säga att jag är nöjd över mina betyg!

Ja, nu har vi väl lärt känna varandra lite bättre. tycker ni inte?
nu snart ska jag tagga inför sängen och sedan sova sova sova så det blir fredag snart.
ps. det har snöat ute idag.

puss och sånt!