If you want to be happy, then be!

First of all, you don't know me. Second of all, you don't know me!

Kategori: Allmänt

har nu varit hos min syster i en vecka. och det jag saknar är:
-min 160 säng, min mjuka sköna säng.
-mina 12 mjuka kuddar.
-mina 3 sköna varma täcken.
-mina saker.

nog för att jag har halva mitt liv med mig här. men come on.
att vara van med att sova med tolv kuddar, tre täcken och en dubbelsäng. så är det faktist inte så skönt att sova i en 90 säng, som har den tunnaste madrassen man någonsin har varit med om, och bara man kollar på den så får man ont i ryggen.. Och nog för att jag har två (läs: jätte tunna) täcken, och tre kuddar gör inte saken bättre.

Det jag inte saknar är:
- att behöva ge sig ut i kylan för att gå ut med hundar.
- ha tråkigt.
- att vara hemma.

nåja, det finns ju faktist inte bara dumma och dåliga saker med att vara här.
så, om det är någon snäll själ som vill komma hit med min säng så är det helt ok för mig! :-)

3 veckor kvar, sen jävlar får jag komma hem till min säng. nog för att jag vet att jag kommer sakna och längta tillbaka hit när jag väl kommer hem, men vafralls... en månad hos syster är tillräckligt!

hur som haver, det går alldeles utmärkt på praktiken.. Men jag lär ju säga det att jag är van att ha ont i benen för att det är mycket spring när man jobbar/praktiserar.. det jag inte är van med är att få ont i arslet för att man sitter så mycket. Så jag lär ju redan nu säga att detta område på "arbete" inte är min grej. Jag behöver spring i benen och inte ont i arsle.. MEN trots allt detta sittande så trivs jag bra, och dagarna går oväntat fort. Denna vecka som kommer är jag enbart ledig en dag, och den dagen ska jag spendera i skolan. Ska bli lite skönt att komma tillbaka och träffa en hel del sköna människor, ibland behövs det ett break i rutinerna.

nu är jag så jävla uttråkad så jag ska nog lägga mig och läsa lite korsord.

pussnattis!