If you want to be happy, then be!

: one day we'll be old

Kategori: Allmänt

 
fredag. välkommen ännu en jobbhelg. Klagar jag? inte så värst mycket faktist.

Idag så åkte jag, brorAdam, Angelica och lille Alwin till falun. Slog ett öga i några affärer. För att sedan åka hem till världens bästa krokfors. träffade lilla Lii, och hennes papi&plastmami (min tredje familj) fan i mig vad det var länge sedan man var där. över ett år faktist. Och även om det inte var så värst länge som vi var där, så räckte det för att stilla hannis&krokfors abstinensen en aning. Fick även träffa på finaste lilla Lowa. Hannis söta valp. herreminjeeees, vad söt hon var.

Nu ska jag väl fortsätta med det jag  påbörjade imorse. Att tvätta. det måste vara satans idée, att man ska tvätta sina kläder. Vafan kan de inte bara komma nya i gaderoben istället? fan vad livet skulle vara bra då. häähä. Påtal om nya kläder i gaderoben, så har jag visst handlat in lite nya kläder. Men det var ju en annan historia.

Nej, tvätta lite, och laga mat. Sen blir det ett plattfall ner i soffan, och där ska jag ligga tills jag ska gå och lägga mig. Mjappas. Nu är jag så jäkla trött på att vara trött på jobbet. Så jag ska verkligen försöka lägga mig i tid ikväll. hohioho. 
 
 
Nästa helg blir det partya ala jekis. Kalas bra, om ni frågar mig. 
då ska även denna idiot få i sig några öl är det tänkt! 
 
Puss och hej och allting sånt där.