If you want to be happy, then be!

låååååååång helg!

Kategori: Allmänt


Var ett tag sen jag skrev.
kanske lika bra det så det finns något vettigt att skriva om :')

i fredags åkte jag till avesta och var lite med nötterna där. träffade cillisen, vi fikade sen några timmar senare kom jag ner på hennes jobb och kekade lunch med na. sötnos där :*
sen åkte jag till brors jobb för jag skulle åka hem med honom tänkte jag, för att sedan ta sista bussen in till stan för att möta upp pippis, men nehe så smart var ju inte martina. Vi fick åka som en dåre hem så skulle hinna med bussen till hedemora igen. så ur bilen, sen hoppa in i bussen. haha, där i hedemora fick jag väl vänta i några minuter sen kom pippis :D sen åkte vi och träffade alla möjliga muppar och släktingar. sen på kvällen när man var som tröttast kom vi på att vi skulle åka in till hedemora. vilket vi gjorde, och vilket var dött. haha..

på lördagen blev det rätt så tidig uppställning, eller ptjaaa. vid 11 iaf. haha. åkte till borlänge, hem till systeryster, och hämtade thea. Sen åkte vi till kuppan och handlade lite. sprang runt i några affärer och ptjaa vi kekade. sen hade vi aspelut inget att göra, så ringde hanna och frågade vart hon var. hon var i falun i krokis. så vi tog oss en tur hem dit. länge sen man var där. så satt och pratade lite. skratta och mådde allmänt bra bara.
vi kom väl hem kring en halv sju-sju på kvällen tror jag. sen började vi kolla på film och åt tonvis med godis. haha, angelica var så söt där på en kant, som vanligt!  menmen, sen så ville egentligen adam och angelica att vi skulle vara med dom och dricka. men vi sket i det pippis skulle ju köra hem igår söndag. så mot elva-tolv snåret kom adam och frågade om vi kunde skjutsa runt på dem. så det blev till att åka till avesta och runt-runt-runt i döda hedemora. kom hem och såg på film och sov typ.

i söndags kollade på film ( ovanlgit) haha.. sen så åkte vi till fors och avesta. träffade cillisen och GRATTIS TILL KÖRKORET CILLISEN! :D:D:D:D
men iaf, sen när vi åkte hem från avesta kom vi fram till att pippis skulle kidnappa mig hem till sig. sagt och gjort det gjorde han. Så nu sitter jag här hemma hos pippis medans han jobbar. nyss vaknat nästan. så ska väl till att göra mig iordnig  så jag ser ut som folk sen när vi ska hämta hans pappa och sofie i hallsberg.

nej nu orkar jag inte skriva mera. men det var väl min helg de kan man väl säga!
pussisar